Calderoni Bio Rotor

Specifikacije:

Primenljiv i u voćnjacima velike gustine sadnje i pri korišćenju sistema za navodnjavanje kap po kap

Ekološko, precizno i brzo uklanjanje zaperaka I korova sa Bio Rotorom
Brzo i precizno mehaničko uklanjanje korova koje deluje čak u teškim okolnostima: ovo su neka od rešenja koja Calderoni nudi voćarima, kroz sistem Bio Rotor. Ono što je karakteristika ovog mehaničkog načina za uklanjanje korova je produženi žičani sistem koji vam omogućava da radite ne samo blizu stable, bez nanošenja štete, već i u blizini sistema navodnjavanja kap po kap.

Čak i kod sadnje velike gustine – Bio Rotor vrši precizno mehaničko uklanjanje korova bez oštećenja biljaka. Na ovde prikazanom video snimku možete videti i obradu velikom brzinom, i preciznost i sposobnost rada bez brige o sistemu navodnjavanja.

Žice su vrlo fleksibilne i to omogućava gotovo potpuno čišćenje čak i na području blizu stabla. Ovo je korisno ne samo u organskoj poljoprivredi, već i u integrisanom suzbijanju štetočina, jer je upotreba herbicida sve više ograničena. Poklopac u obliku kapuljače osigurava da žice ostaku u posebnom položaju kako bi se sprečio kontakt sa kućištem.

Dostupan je u dvostranoj verziji, koja vam omogućava da radite obe strane u redu, smanjujući tako utrošeno radno vreme i potrošnju goriva. Bio Rotor vrši brzo rotacijsko kretanje (2.000 okretaja u minuti), i to usmeravajući žice u vertikalnom položaju . Ovo minimizira moguće štete na stablima biljaka tokom suzbijanja korova.

TOP
Agroitalija Group