Calderoni Srbija

Kompanija Calderoni Rolando je osnovana 1975. od strane istoimenog vlasnika.  Od početka, Calderoni se razlikuje po inovacijama koje pružaju pogodnost  u rednoj obradi što je oduvek predstavljalo glavni problem u oblasti voćarstva i vinogradarstva. Tokom godina kompanija je rasla, a dolazak Alesandra, sina Rolanda CALDERONI, koji je u radionici i odrastao, čini da firma krene naglim usponom.

Godinama stečeno iskustvo u ovom sektoru je rađalo sve bolje, pouzdanije i inovativnije mašine. Zadovoljiti kupca je veliki poduhvat i uspeh kojim Alesandro može da se pohvali. Iskustva dosadašnjih klijenata i  sam rad na terenu pruža jedninstvenu garanciju kupcima da se radi o profesionalnim mašinama. U Srbiji su zastupljeni nekih 20 godina i pravo je zadovoljstvo sretati se sa klijentima koji dugo godina koriste mašine Calderoni jer im se vidi smešak na licu.

Inspiracija, proistekla iz želje da se pronađu rešenja za najzahtevnije kupce vodila je inovaciji i razvoju, a zadovoljan korisnik je postala reč koja najbolje opisuje ovu kompaniju.

TOP
Agroitalija Group