Calderoni Srbija

Kompanija Calderoni Rolando je osnovana 1975. od strane preduzetničkog istoimenog vlasnika, nakon godina iskustva stečena u radionici i terenu, zemlji svog oca Oliviera. Od početka, Calderoni se razlikuje po inovacijama koje daju pogodnost za rad u rednoj obradi što je oduvek predstavljalo glavni problem u oblasti voćarstva i vinogradarstva. Tokom godina kompanija je rasla, a dolazak Aleksandra, sina Rolando CALDERONI, koji je u radionici i odrastao, čini da firma krene naglim usponom.

Godinama stečeno iskustvo u ovom sektoru je rađalo sve bolje, pouzdanije i inovativnije mašine. Zadovoljiti kupca je veliki poduhvat i uspeh kojim Alessandro može samo da se pohvali, komunikacija sa klijentima i rad na terenu pruža jednu garanciju kupcima da se radi o profesionalnim mašinama. U Srbiji su zastupljeni nekih 20 godina i pravo je zadovoljstvo sretati se sa klijentima koji dugo godina koriste mašine Calderoni jer im se vidi smešak na licu.

Velika umetnost i misterija potiče od posebno zahtevnih kupaca koji, tokom godina, razvijaju i sam proizvod a razgovorom i datim poverenjem proizvođaču svoj posao postao filozofija života u potrazi i pokušaju da prednost ima pre svega zadovoljan korisnik.

TOP