Carraro

Carraro "Tre Cavallini" je marka Carraro Grupe posvećena svojim traktorima od 1960-ih.

Danas ovaj brend predstavlja strateški aspekt celokupnog Carrarovog poslovanja, koji takođe uključuje prenosne sisteme (osovine i prenosnike) za poljoprivredne i građevinske mašine.

Samo oni koji dizajniraju, razvijaju i proizvode celokupno vozilo mogu zaista da razumeju različite potrebe i shodno tome razviju najbolje rešenje za dizajn, čak i u prenosnim sistemima.

Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji sa prestižnim OEM proizvođačima, kao što su John Deere, Massey Ferguson i Claas, Carraro je razvio i učvrstio tehničko-konstruktivne veštine vrlo visokog profesionalizma.

U isto vreme Carraro je blizak svim ljudima koji imaju snažnu vezu sa zemljom. Zapravo, putem svoje dilerske mreže Carraro ima priliku da direktno prikuplja povratne informacije, ideje i sugestije i da ih transformiše u evoluciju Carraro asortimana traktora.

U sektoru u kojem je od ključne važnosti inovirati i predložiti proizvode pogodne za različite kontekste upotrebe, Carraro se neprestano zalaže da udovolji visokim zahtevima kupaca, pomažući im da postignu veću dobit i operativnu efikasnost bez žrtvovanja udobnosti.

Pogon u Rovigu je mesto gde je koncipiran čitav niz traktora Carraro, dizajniran i proizveden paralelno sa specijalnim traktorima (Frutteto, Vigneto i standardni) za vodeće svetske proizvođače poljoprivrednih mašina.

Konsolidovani knov-hov, dobro isplaniran proizvodni sistem, tim motivisan za kontinuirano usavršavanje i orijentisan na kupca, kao i sposobnost rukovanja složenim konfiguracijama i mnogim modelima traktora čine kompaniju međunarodno priznatim centrom izvrsnosti.

Danas je paleta Carraro fokusirana na šest glavnih modela (Frutteto, Frutteto Largo, Frutteto Basso, Vigneto, Vigneto Largo i Vigneto Largo Basso) koji su dostupni sa motorima od 80 do 110 konjskih snaga, dizajnirani da zadovolje najšire potrebe krajnjih korisnika.

TOP
Agroitalija Group