Celli Srbija

VASCHIERI Lorenzo, zahvaljujući velikom iskustvu u poljoprivrednoj industriji, koristeći najsavremeniju tehnologiju, razvija modele pikolica za đubrivo pogodne za svaku upotrebu.

Kompanija VASCHIERI LORENZO zahvaljujući iskustvu izrade rasturača stajnjaka dužem više od 30 godina, uspeva da ponudi sve širi asortiman rasturača stajnjaka za pražnjenje pozadi i bočno i to u rasponu od manjih i kompaktnijih mašina , za  vinograde i voćnjake, do mašine srednje i velike veličine za đubrenje na otvorenom polju koje mogu da odgovore i zahtevima velikih kompanija.

Kompanija je nastala kada je jedan mladić u ranim dvadesetim započeo je put ka stvaranju i projektovanju poljoprivrednih mašina. Strpljenje i posvećenost osnivača, VASCHIERI Lorenzo, učinili su da kompanija raste i privuče pažnju  koja je rezultirala budućom  lojalnom klijentelom.

Preciznost izrade, upotreba najkvalitetnijih materijala  i stroga kontrola u operativnoj fazi čine da mašine VASCHIERI Lorenzo, osim robusnosti i funkcionalnosti odlikuje  velika pouzdanost.

Zahvaljujući svemu ovome, kompanija VASCHIERI Lorenzo je ponosna što može da zadovolji sve vaše potrebe.

TOP
Agroitalija Group